By continuing to browse, you accept the installation of cookies that can provide site features and services,
compile statistics and user measurements as well as feeding/sharing data with social networks.

Stadion Pierre-Mauroy
Het beste van Sport en Spektakel
Kaartverkoop, reseveer u plaatsen!
 

Officiële Partner - Crédit Mutuel Nord Europe

CMNE is een coöperatieve bank, die zo goed mogelijk aan de verwachtingen van zijn cliënten en partners voldoet. De Credit Mutuel is de eerste verenigingenbank in Frankrijk, en steunt iedereen die zich inzet voor de streek, en bijdraagt aan de aantrekkingskracht van het gebied. Partner van sport- en muziekevenementen, steunt CMNE door zijn bedrijfsstichting iedere jaar enkele honderden evenementen.

Al meer dan 10 « le crédit mutuel donne le LA » (Credit Mutuel zet de Toon), ondersteunen initiatieven, en de promotie van muziek in al zijn vormen. CMNE brengt muziek in het leven van zoveel mogelijk mensen, en is daarom partner van de grootste festivals de streek, maar ook van concertzalen.

Crédit Mutuel Nord Europe wil zoveel mogelijk de passies van zijn cliënten steunen, en neemt actief deel aan de sportactiviteiten in de streek. Zijn pijlers zijn teamsporten (voetbal, handbal…), het wielrennen en hardloopwedstrijden: Populaire sporten met waarden als toegankelijkheid, gezelligheid en samen delen, sluiten aan bij die van de bank.

Sinds 2013 is Crédit Mutuel Nord Europe de officiële partner van Stadion Pierre Mauroy. De CMNE is een lokale, moderne bank; en heeft zich daarom verbonden aan een buitengewone sportvoorziening voor een breed publiek, met een internationale uitstraling. Het stadion verenigt en past zich aan, en biedt zowel historische concerten als intense sportmomenten. Een meer dan logische partnerschap dus tussen DE sport- en muziekbank, en een groots stadion met een aantrekkelijke agenda!