By continuing to browse, you accept the installation of cookies that can provide site features and services,
compile statistics and user measurements as well as feeding/sharing data with social networks.

Stadion Pierre-Mauroy
Het beste van Sport en Spektakel
Kaartverkoop, reseveer u plaatsen!
 

Partner - Carrefour

Carrefour is als trouwe sponsor van sportevenementen een verspreider van emotie door zijn verschillende partnerschappen. Carrefour, sinds 1997 sponsor van het Franse elftal, wil zijn waarden van gedrevenheid en hard werken uitdragen door de sponsoring van mannen-, vrouwen- en jeugdteams.

Al 22 jaar lang begeleid Carrefour de Ronde van Frankrijk als partner van de bolletjestrui, voor de beste klimmer. Deze samenwerking verenigt een aantal gezamenlijke waarden tussen de onze keten en de Tour: De rijkdommen van de Franse regio's promoten, en zo toegankelijk mogelijk voor een breed publiek zijn.

 

Partner - Nacarat

 
Dienstencentrum, Lille (Rijsel) – Eurasanté Diensten, winkels en appartementen. Architect: Lalou + Lebec © J. Lanoo

Nacarat is al meer dan 30 jaar een expert op gebied van zakelijk- niet-zakelijk onroerend goed, en draagt op deze manier bij aan de inrichting van het stedelijk landschap. Deze projectontwikkelaar is gevestigd in Frankrijk, België en Polen, en een referentie voor een duurzame stad. Nacarat zet zich in voor sociale verantwoordelijkheid, ook op gebied van milieu; dit uit zich in projecten met een hoge toegevoegde sociale waarde. Nacarat bevestigt als partner van het Stadion Pierre Mauroy de verbondenheid met zijn geboortesteek, door bij alle grote sportieve- en culturele evenementen van metropool Lille/Rijsel te zijn.

Nacarat
Nacarat
Nacarat